secundus

Over ons

Secundus Oil & gas resell en Secundus Projecten bv, met vestigingen in Drachten en Heerenveen biedt een breed scala aan equipment en diensten voor klanten werkzaam in de olie-, gas- en geothermie industrie. Het equipment wat wij kunnen aanbieden bestaat o.a. uit:

  • Wellheads

  • Nipple profiles

  • Valves

  • Hangers

secundusVOORDELIG ONLINE VERKOPEN

Het bedrijf was een pionier op het gebied van de ontwikkeling van online verkopen en was nauw betrokken bij de technologie erachter. Al 15 jaar zijn onze online veilingactiviteiten een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, wat ons de mogelijkheid gaf om rechtstreeks contact op te nemen met de eindgebruiker voor het verkopen en stopzetten van alle tussenhandel. Dit resulteerde in een hogere prijs voor de verkoper en minder onzekerheid voor de koper, wederom een win-win.

Door onze online activiteiten in combinatie met onze vertegenwoordigers, werd de hele wereld onze markt.
Ons statement is sindsdien:

“Als je iets te verkopen hebt, vinden we de hoogste bieder ter wereld”

secundusHSE

Secundus Oil & Gas, Resell and Auction streeft systematisch en continu voor topkwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, continuïteit en tevreden klanten. We proberen voortdurend de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, bezoekers en klanten te waarborgen op een manier dat ze niet worden blootgesteld aan onaanvaardbare risico’s, om de voortdurende verbetering te waarborgen waaraan we werken volgens:

ISO 9001:2008
OSHAS 18001:2007
ISO 14001:2004

secundusContact

We hebben bijna 30 jaar ervaring met verschillende verkoopprojecten en hebben partners over de hele wereld.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?

Neem contact met ons op en u hoort spoedig van ons!